spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Udlejning

Som foreningen råder Compagnie de Vignolles over en række aktiver, som vi også gerne lejer ud til både middelalder- og rollespilsarrangementer, såfremt vi ikke selv bruger det på det givne tidspunkt.

Det meste af vores udstyr står opmarganiseret på på foreningens lager i Sæby nær Kirke Hyllinge på Sjælland, hvor foreningens trailere også står. Alle priser er med udgangspunkt i at lejer selv afhenter og afleverer det lejede materiel.

Telte

Her ses en oversigt over de otte telte som Compagnie de Vignolles udlejer. Af nedenstående beskrivelser fremgår også specifikationer for teltene i form af producent, mål og pris. Længere nede ses billeder og yderligere informationer. Bemærk, at priserne ikke indeholder moms, da foreningen ikke er momsregisteret.
Såfremt der måtte være yderligere spørgsmål kan foreningen kontaktes på This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .

 Model  Producent Længde Brede  Beskrivelse Pris (uden moms) 
 Normanner FAM West, DE  6,5m 4,0m Hvidt

 500 kr.

 Burgundian Pavilion Past Tents, UK  7,3m 4,0m Hvidt 1500 kr.
 Large Pavilion Past Tents, UK  5,3m 5,3m Rødt/Hvidt 1300 kr.
 Grand Pavilion Past Tents, UK  6,7m 6,7m Hvidt 2000 kr.
 Tudor Pavilion Past Tents, UK  10,5m 4,7m Hvidt 2500 kr.
 Tudor FAM West, DE  6,8m 4,5m Grønt/Hvidt 1700 kr.
 Tudor FAM West, DE  4,5m 4,5m Grønt/Hvidt 900 kr.
 Burgundian Pavilion  Past Tents, UK  7,3m 4,0m Rødt/Hvidt 1500 kr.

 

 

 

 

 

 


Tudor Pavilion og Grand Pavilion er ejet af Compagnie de Vignolles, de øvrige telte tilhører foreningens medlemmer. I forbindelse med udlejning sker dette dog altid gennem foreningen, og med foreningens standard kontrakt for udlejning af udstyr.

 Tudor Pavilion 
 Foreningens Tudor PavilionDenne Tudor Pavilion er købt direkte hos den engelske producent Past Tents i foråret 2008.

Teltet er 10,5m langt og består af to tårne med en diameter af 4,7m, samt et midtergang. Der er mulighed for at have forsiden både lukket til med en mindre åbning, samt (som vist på billedet til højre) at have forsiden åben med et ekstra solsejl. Teltet, inkl. stænger mm. vejer omkring 200 kg. og kan fragtes i den bil (med stængerne på taget) eller i en lille trailer.

Standardpris for udlejning: 2500 kr.

Grand Pavillion

 
Foreningens Grand Pavilion som gerne lejes ud til interesserede 

Denne Grand Pavilion er ligeledes købt hos Past Tents i foråret 2008.

Teltet er 6,7 m i diameter og således perfekt til opholdstelt, hvilket også er hvad det benyttes til i Compagnie de Vignolles. Derudover kan det også benyttes til overnatningstelt med omkring 33 m2 til overnatning.

Teltet vejer omkring 150 kg. og kan således transporteres i en bil (med stængerne på taget) eller i en mindre trailer.

Standardpris for udlejning: 2000 kr.

Normanner

 
Normanner 

Indkøbt hos FAMWest i Tyskland i 2007.

Teltet er 6,5 x 4,0 m og velegnet til overnatning for otte eller flere personer.

Teltet vejer omkring ca. 40 kg og kan således transporteres i en mindre bil (med stængerne på taget) eller i en mindre trailer.

Standard pris for udlejning: 500 kr.

Burgundian Pavilion

 
Burgundian Pavilion 

Indkøbt hos Past Tents i England i 2010.

Teltet er 7,3 x 4,0 m og velegnet til overnatning for 10 eller flere personer, eller som opholdsområde. Teltet vejer omkring ca. 100 kg og kan således transporteres i en mindre bil (med stængerne på taget) eller i en mindre trailer.
Bemærk: Foreningen råder over to af disse telte. Ét i hvid og ét i rød/hvid.

Standard pris for udlejning: 1500 kr.

Large Pavilion

 
 Large Pavilion

Indkøbt hos Past Tents i England i 2007.

Teltet er rundt med en diameter på 5,3m og plads til overnatning til otte eller flere personer, eller kan indrettes til ophold.

Teltet vejer omkring ca. 100 kg og kan således transporteres i en mindre bil (med stængerne på taget) eller i en mindre trailer.

Standard pris for udlejning: 1300 kr.

 

Tudor (Stor)

 
 Tudor (Lille)

Indkøbt hos FAMWEST i Tyskland i 2000.

Teltet er 6,8 x 4,5 m og velegnet til overnatning for 15 eller flere personer, eller til brug som opholdsområde.

Teltet vejer omkring ca. 100 kg og kan således transporteres i en mindre bil (med stængerne på taget) eller i en mindre trailer.

Standard pris for udlejning: 1700 kr.

Tudor (Lille)

 
 Tudor (Lille)

Indkøbt hos FAMWEST i Tyskland i 2000.

Teltet er sekskantet og har en diameter på 4,5 m. Er velegnet til overnatning for otte eller flere personer, eller til brug som opholdsområde.

Teltet vejer omkring ca. 40 kg og kan således transporteres i en mindre bil (med stængerne på taget) eller i en mindre trailer.

Standard pris for udlejning: 1700 kr.

 

Udover vores telte, kan vi også stille en billig trailer til rådighed i forbindelse med udlejning. Foreningen råder over to store lukkede trailere, hvilket gør logistikken ifm. at leje hos Vignolles overkommelig; du vil kunne samle trailer samt lejet udstyr på samme sted, og ikke skulle betale mange hundrede kroner om dagen for at have en trailer stående under dit arrangement. Eneste forudsætning er, at vi ikke selv bruger nævnte trailere på det givne tidspunkt. For yderligere spørgsmål i relation til dette, kontakt foreningen på This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB